Kami Mencuba Cakrut Jujur dari Tank Shark untuk Lihat Apa Semua Kekecohan Adakah Tentang

Sesetengah orang menonton QVC lewat malam-saya menghidupkan Tangki jerung. Melihat Hiu bertarung dalam inovasi terkini dan pitch produk dengan wang sebenar adalah sangat menggembirakan seperti Kentucky Derby. Kadang-kadang mereka membuang minuman antara satu sama lain! Kadang-kadang anda fikir mereka akan tunduk dan kemudian mereka menyelinap dengan pelaburan yang besar dalam detik terakhir. Tetapi bahagian yang terbaik dalam pameran ini ialah penemuan ciptaan, seperti sponge scrub Dad saya yang kekal dan, pada flipside, pelik yang tidak didanai, seperti “minuman tenaga wanita” Cougar Shot. (Shudder.) Selepas episod baru-baru ini, saya pergi mengejar Google liar untuk mencari Cip Juara Jackson, asin, kentang goreng minyak kelapa dan cip tortilla bahawa Jerung terobsesi.

Menjalankan perniagaan cip di pasaran makanan ringan berlebihan nampaknya seperti keputusan yang dipersoalkan, tetapi dalam perniagaan lima tahun mereka, mereka telah membuat lebih daripada $ 10 juta. Pengasas bersama Megan dan Scott Reamer mula memasak cili minyak kelapa di rumah kerana jumlah lemak yang sihat yang tinggi, diet yang membantu menguatkan anak lelaki mereka yang terdahulu Jackson ketika dia menderita sindrom Aicardi-Goutières, penyakit autoimun. Shark tetamu Rohan Oza– Pemagih pemasaran yang bertanggungjawab untuk kempen SmartWater Jennifer Aniston dan membuat popokip nama rumah tangga-melihat peluang pengembangan besar dalam usia makanan berminyak minyak kelapa dan melabur $ 1.25 juta dalam Jujur Jackson untuk kepentingan 15 peratus dalam syarikat itu. Jadi, apa yang disukai seperti cip $ 10 juta? Cantik sangat bagus.

Setelah merobek ke dalam empat cita rasa kentang yang kami dapati di Whole Foods yang paling dekat, kami terkejut betapa citarasa kebanyakan cip yang ringan dan berwarna perang. Cip bau dan rasa lebih seperti kentang segar, yang mungkin kerana mereka hanya mempunyai tiga ramuan: minyak kelapa organik, kentang bukan GMO, dan garam. Minyak memberi mereka rasa manis yang tidak terlalu kuat. Yang mengimbangi keragaman garam dan cuka cuka – yang dibuat dengan serbuk cuka epal cider yang larut pada lidah anda-dan mengeluarkan beberapa gula semulajadi dalam cip kentang manis. Awak boleh beli secara dalam talian untuk $ 3.49 di Amazon; kami memilih mereka untuk $ 3,99 di Whole Foods di NYC.

Tekstur berbeza untuk setiap cip. Kebanyakan pretttttty renyah, tetapi kentang manis seperti kentang lembut yang dipanggang sedikit. Pusaka ungu mempunyai rasa yang paling bersahaja, kentang ke hadapan, dan garam laut yang standard adalah rasa yang paling klasik. Rasa yang kami rasa terasa lebih asin daripada manis, tetapi terdapat varietal lain seperti cili tortilla chips kayu manis maple yang kami tidak dapat mencuba. Mereka akan menjadi perubahan yang pantas untuk makanan ringan menonton bola sepak, menghancurkan popcorn di filem, atau idea pecah tanah: makan sambil menonton Tangki jerung. Meta!

Lebih banyak cir inovasi-nori!

Nori Doritos