Bagaimana Mempunyai Parti Halloween Dewasa Tanpa Melihat Seperti Jerk

Untuk kiddo dengan kostum Spider-Man atau Elsa dan tas yang penuh dengan gula-gula, tidak ada malam yang lebih baik daripada Halloween. Tetapi pada hari cuti ini, ada keseronokan untuk orang ramai?

Kami katakan ya-dengan beberapa ketetapan: Tidak ada kanepres yang menyeramkan. Tiada koktel gila (hanya yang baik). Tiada kerajinan. Anda mungkin minum dan mempunyai masa yang baik. Ketua editor pendapat kami (hanya sedikit), Adam Rapoport, menimbang bagaimana untuk membuat keseronokan pada Halloween semasa masih bertindak, lebih kurang, seperti orang dewasa.

1. Darah palsu = Tidak

“Tiada muka cat, anda tidak berada di permainan Oakland Raiders,” kata Rapoport. Titik yang adil. (Selain itu, adakah anda cuba membasuh barang-barang itu pada akhir malam? Bencana!) Walau bagaimanapun, kami akan membuat satu pengecualian darah: sosej darah! Yang membawa kita kepada pertimbangan yang lain: Jangan gunakan hari sebagai alasan untuk menjulang di atas gula-gula-anda harus mendapatkan makanan yang padat di sana kadang-kadang. Tinggal oren dan bertamasya dengan kentang goreng manis atau rebus daging babi dan skuasy.

2. Masuk ke dalam Roh

Kata Rapoport: “Jangan pakai pakaian-sesuatu yang mengagumkan yang membuat anda kelihatan baik.” Jururawat nakal ‘mendapatkan dari kedai Halloween mungkin bukan jawapannya. ” Apakah penyelesaiannya? Tidak ada sesiapa yang memisahkan sepotong pizza bersaiz manusia dari pihak (Nota: Kami tidak mengatakan “pizza seksi”). Jika pizza bukan perkara anda, mungkin kami mencadangkan sushi, donat, atau croquembouche epik?

3. Makan Normal

Preach, Rapoport: “Hors d’ouevre dan koktail seharusnya lezat, tidak ‘menyeramkan’ atau ‘menyeramkan.’ Cupcakes atau cookies? Pergi ke bandar. ” Yang berkata, jika anda menganjurkan satu pesta, persembahan makanan anda masih perlu bersenang-senang, mudah dimakan, dan cukup nakal. Bagaimana pula dengan keju cheddar semua rempah-rempah, dipanggang bawang merah (semua orang suka dip!), Atau campuran kacang lima rempah-rempah? Kami mempunyai banyak lagi idea untuk memulakan parti, dan menjaga tetamu anda dihiburkan dan diberi makan dengan baik, di sini.

Kami akan membuat pengecualian kepada peraturan “tiada makanan bertema Halloween” kami untuk kek cawan ini.

4. Cobwebs Palsu: Hanya dalam Moderasi

Sekiranya anda menganjurkan satu parti, tumpuan terhadap hiasan dan pencahayaan untuk memberi faktor spek. Ambil halaman dari pereka Tory Burchbuku dan kurangkan lampu dan gunakan lilin untuk pencahayaan suasana (hanya pastikan mereka tidak berada di kawasan lalu lintas tinggi kerana mereka, anda tahu, bahaya kebakaran). Sekiranya anda terasa peka, lihatlah aksesori Halloween ini-tetapi hanya anda boleh menentukan jika dispenser minuman eyeball adalah tepat untuk anda.

5. Parti Keras, Snek Keras

Dengar, kata Rapoport: “Jika anda pergi ke pesta, tinggalkannya dan apabila anda pulang ke rumah pada pukul 1 pagi, pasti makan beberapa bar Snickers mini anak-anak anda Jika anak-anak anda adalah jenis yang menghitung semua gula-gula mereka dan menyusunnya dengan jenama, dan mereka menuduh anda pada keesokan harinya mencuri stash mereka, menafikannya. ” Walau bagaimanapun, kami menyedari bahawa kebanyakan anak-anak muda mempunyai perasaan yang cukup kuat mengenai jarak bersenang-senang mereka, jadi teruskan dengan berhati-hati.

Perlu lebih banyak Halloween? Ini kacang kulit mentega-dan-oren oughta melakukan silap mata.