Quest untuk Cari Recipe Wing Buffalo Perfect

Kami mempunyai banyak resipi sayap ayam di sini di Selamat menjamu selera. Kami mendapat cuka, kami mempunyai herba, kacang pedas, dan juga kepiting karamel lemak (percaya kepada kami, mereka lazat). Tetapi anda tahu apa yang kita tidak mempunyai? Resipi sayap Buffalo lama yang pedas. Jadi kami buat satu. Mereka ketagihan sebagai neraka.

Sayap Buffalo yang sempurna pedas, tetapi tidak menjerit panas. Uji pengurus dapur Brad Leone berkata, “Jika mereka terlalu panas, apa yang kamu lakukan adalah mengejar sayap dengan air atau bir dan kamu bahkan tidak merasakan daging.” Kami mendapati Frank’s Red Hot (pilihan klasik untuk sayap panas) hanya jumlah yang betul dari rasa chili, tetapi kami mahu sentuhan lebih banyak haba, jadi kami menambah cincang cayenne. Satu mentega mellowed sos dan menambah tekstur sutera dan keseimbangan.

Kami mahu sayap anda boleh dengar sebaik sahaja anda mengambil gigitan. Banyak sayap mula rangup tetapi pergi basah sebaik sahaja mereka dilambungkan dalam sos. Kami mendapati pengorek yang cepat di beberapa jagung yang berpengalaman, ditambah beberapa minit tambahan di dalam fryer (betul: goreng, jangan panggang) yang dibuat untuk crispiness yang mampan walaupun selepas memakan.

Untuk keju keju biru, kami pergi dengan asas berkrim klasik dengan bahagian yang sama mayonise, buttermilk, dan krim masam. Keju biru bukan perkara awak? Sedang ini juga lazat dengan feta atau keju kambing yang hancur.

Sekarang semua yang anda perlukan adalah sebilangan kecil kayu saderi, wortel jika anda gila, dan gulung tuala kertas. Oh, dan mungkin beberapa bir.

Dapatkan resipi: Wings Buffalo Terbaik BA