Jeffrey’s & Josephine House

Monogrammed tuala koktel. Roti panas dan mentega lembut. Tuan rumah yang mudah “Selamat malam” sebagai keluar tetamu. Terima kasih kepada pembina empayar Austin Larry McGuire, ada beberapa tempat yang mencetuskan butiran tersebut dengan lebih baik daripada pengambilan semula institusi Clarksville Jeffrey dan tempat adiknya, Josephine House. Di era restoran yang terkenal dengan pendekatan luar, ini adalah destinasi halangan makan halus yang sophisticated. Sudah tentu, perkara makanan juga. Kita boleh menghabiskan jam makan tengah hari di ruang putih yang diberi nama Josephine House, menghirup Palomas dan makan quinoa dan wortel dalam vinaigrette epal dengan wanita tempatan yang makan tengah hari. Begitu juga untuk makan malam, apabila suasana kelab-kelab negara berpusing-pusing terus berlanjutan di Jeffrey, dengan bar kenari (meminta Chris, salah seorang tukang masak terbaik Amerika), menu makanan terikat kulit, dan makanan yang berjalan ke salad baji yang tersangkut di pakaian keju kambing dan rumah porter Texas berusia 35 hari yang dibasuh dengan sempurna di dalam oven pembakar kayu. Jika semua ini kelihatan glamor dan istimewa, ia adalah. Selamat datang kembali ke santapan.

TIP PRO: Duduk di bar di Jeffrey untuk mendapatkan rasa sejuk, sejuk. Di Josephine House, selain menyukai menu sarapan pagi, kami juga berpisah dengan Steak Frites Night pada hari Isnin.

BUTIR-BUTIR: Jeffrey: Makan malam disajikan setiap hari, bermula pukul 5:30 pagi. Selamat jam 4:30 pagi. ke 6:30 pagi, dan sepanjang malam pada hari Isnin. Josephine House: Sarapan pagi, Isnin hingga Jumaat, 8 hingga 10:30 pagi Makan tengah hari, Isnin hingga Jumaat, 11 pagi hingga 3 p.m. Makan malam, Selasa hingga Sabtu, 5 hingga 10 p.m. Brunch, Sabtu dan Ahad, 10 pagi hingga 3 p.m.

austin-JEFFRIES-JOSEPHINE-03.jpg
Peden + Munk
austin-JEFFRIES-JOSEPHINE-05.jpg
Peden + Munk
austin-JEFFRIES-JOSEPHINE-01.jpg
Peden + Munk