Bar Tiram Clark

SayaT menghairankan bahawa di bandar yang mempunyai cuaca hebat sepanjang tahun, terdapat beberapa tempat dengan tempat duduk luar yang baik. Restoran Superstar Larry McGuire membetulkan bahawa dengan tempat makanan laut moden yang merupakan tempat yang sempurna untuk berseronok untuk makan tengah hari, makan tengahari yang lazat, ceviche, dan rosé yang mungkin berlaku kepada makan malam. (Nasib baik, mereka berkhidmat secara berterusan. Sekiranya penerbangan anda tiba di tengah hari, ini adalah tempat yang anda ingin masuk untuk gigitan.) Ruang yang ramai, dengan jubin putih heksagonal dan pop hijau laut, juga selesa untuk rakan dan rakan sekerja anda kerana ia adalah untuk makcik kelab negara anda. Panggil ia menjadi kasual.

TIP PRO: Kami tahu ia mengenai tiram di sini, tetapi bolehkah kita bercakap tentang burger? Di sebuah bandar yang tidak dapat dikendalikan dengan besar, nombor Angus Hitam ini-dengan Gruyère dan sos gribiche-Is antara yang terbaik.

BUTIR-BUTIR: Ahad hingga Rabu, 11 pagi hingga 10:30 pagi; Khamis hingga Sabtu, 11 pagi hingga 11 p.m. Selamat jam Isnin hingga Jumaat, 3 p.m. hingga jam 6: setengah dari burger dan 50 sen dari tiram, dengan $ 5 martini. (Ahad, wain adalah setengah dari 3 petang hingga 6 petang)

austin-clarks-01.jpg
Dengan hormat dari Clark
austin-clarks-02.jpg
Dengan hormat dari Clark